Wie ben Ik?

profiel

Ik ben Anita Paauwe en woon in het mooie pittoreske Ellewoutsdijk Een deel van mijn woning heb ik omgetoverd tot een sfeervolle winkel. Hier werk  ik met veel plezier volgens mijn eigen methode (Pauw- methode), geef ik workshops en verkoop ik tijdloze nieuwe & 2e handskleding.

De Pauw- methode gaat verder dan het standaard kleur & stijladvies. Hier wordt gekeken naar het complete plaatje, wie JIJ bent, hoe JIJ leeft en wat JOUW verlangens zijn. Kortom advies op maat met alle ruimte voor persoonlijke  wensen. Ieder mens is immers uniek.

De Pauw- methode brengt u specifieke uiterlijke & innerlijke kenmerken in beeld. Deze maken samen met eventuele verlangens het uitgangspunt. Van hieruit wordt a/d hand van voorbeeld collage’s een persoonlijk kompas gemaakt.

Ik laat u ter plekke ZELF zien & ervaren hoe u (bestaande/nieuwe) kleding het best kunt matchen. Een goede basis garderobe is meestal al voldoende,

Ik ga samen met u op zoek naar leuke accenten om uw outfit compleet/uniek te maken. Leuke sjaal, tas,  jasje,  of een mooie accessoire.

Vaak is en blijft het lastig zoeken naar kleding waar je jezelf prettig in voelt en die ook nog te betalen is. EigenWijzMooi weet de weg en gaat voor u op pad. Een breed netwerk (nieuw/2ehands) voor verschillende types/stijlen.

Na vele jaren diverse opleidingen en verdiepingen op dit gebied te hebben gevolgd nu zover dat ik met veel plezier mijn opgedane kennis op mijn EigenWijze i/d praktijk breng.

 

Mijn passie is KledingKleur & Meer …., kleding in de juiste kleur en vorm zorgt ervoor dat iedereen ongeacht maat en leeftijd er goed uit kan zien.

De kunst is samenhang te creëren tussen Uiterlijk/Innerlijk. De juiste kleding passend bij de juiste persoon voor het juiste moment. Zo wordt kleding meer dan alleen een beschermmiddel, het laat zien wie jij bent.

Kleding en de kleuren die we dragen weerspiegelen wie wij zijn en waar we voor staan, zij zorgen voor onze 1e indruk.

Kleuren die we vaak, of juist niet dragen zeggen veel over hoe we op dit moment i/h leven staan.

 

Nieuwsgierig geworden? En denk je dat ik iets voor jou kan betekenen, stuur dan even een mailtje naar:

anita@eigenwijzmooi.nl en ik neem z.s.m. contact u met op.

EigenWijzMooi is  ook te volgen via Facebook.